Hayat Anaokulu
RUHA Mah.3811.sokak ŞANLIURFA /EYYÜBİYE

VİZYON

VİZYONUMUZ Dünyada uygulanan kabul görmüş, okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak , Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren araştıran, paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.Yetersiz çevre koşullarından gelen çocuklara fırsat eğitimi yaratmak.Aile eğitimlerini seminerlerle desteklemektir.

MİSYON

MİSYONUMUZ • Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geleceğe umutla bakan, milli ve manevi değerlere sahip kişilikli bireyler yetiştirmek. • Yaparak yaşayarak öğrendiklerini günlük yaşam da kullanabilen bireyler ( yâda nesiller) yetiştirmek. • Sorumluluk alabilen kendine güvenli, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisini seven çevresiyle barışık bireyler yetiştirmek. • Çocukların gelişim düzeylerini ve bireysel farklılıklarını göz önüne alarak ulaşabilecekleri en üst düzeye çıkartmak. • Günün teknolojik koşullarını takip eden, bundan en iyi yararlanan bireyler yetiştirmek. • Türkçeyi doğru ve düzgün konuşabilen, her koşulda duygu ve düşüncelerini en iyi ifade edebilen bireyler yetiştirmek. • Aileleri, çocukların gelişimlerinin her döneminde bilgilendirip en iyi koşulda ailelere rehber ve destek olarak okul – aile işbirliğini güçlendirmek.

iii
Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

Sabahçı Grup:07:30-12:30 Öğlenci Grup:12.30-17.30

Servis Bilgisi

Belediye ve özel halk otobüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.Toplanma merkezinden okulumuza 20 dakikada gelinebilmektedir.

Merkez OKUL

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ruha Mahalesi 3811.sokak 15 Temmuz İlkokulu ,Selahattin Eyyübi Ortaokulu ve Hayati Harrani İmam Hatip ortaokulu yanı

Sportif Etkinlikler